persoonlijk

Kleine update, met een kleine boodschap

Vandaag even geen recept of een blog over eetstoornissen etc. Vandaag gewoon even een update over mij. Niks bijzonders, misschien ook wel heel saai om te lezen, maar ik kreeg via instagram vaak de vraag “hoe gaat het met jou?” Dus die beantwoord ik even in deze blog.

Hoe gaat het met mij?

Nu kan ik net zoals altijd zeggen, “het gaat goed” en daar niet verder over ingaan, maar dan zou ik niet eerlijk zijn. Al gaat het op dit moment best goed met mij. Ondanks alles stress en drukte probeer ik nog steeds goed voor mijzelf te zorgen. Ik zorg elke dag dat ik voldoende eet, beweeg en probeer ook voldoende te slapen. Al gaat dat laatste niet altijd goed. Ik ben van nature nogal een stresskip, waardoor ik vaak wat minder goed slaap ’s nachts. Afgelopen week had ik dan ook eens een Oxazepam erbij gepakt en die nacht heb ik heerlijk geslapen. Helaas is dit geen product wat ik dagelijks kan en mag gaan gebruiken, want dat is niet gezond. IMG_1990[1].JPG

Hoe gaat het werken?

Het werk gaat goed, dat kreeg ik afgelopen vrijdag te horen. Zelf heb ik altijd wel iets aan te merken op mijzelf, maar dat heb ik altijd. Daarom was het ook wel eens fijn om te horen dat ik het goed doe op het werk. Maar verbeter punten zijn er altijd ;).

Ik vind het werk op zich, dus het “leerling kok” zijn ook echt leuk. Als ik weer iets nieuws heb mogen doen en leren, vind ik dat altijd fijn en leuk. Dat hadden jullie vast allang gezien op instagram, want ik deel graag mijn nieuwe creaties. Op het werk weten ze ook van mijn Instagram en dat maakt het maken van foto’s wat makkelijker voor mij.

Het enige wat ik soms wat minder vind, is dat ik altijd het hele weekend (vrijdag, zaterdag en zondag) moet werken. Soms zal ik het ook wel eens fijn vinden om een keer op een vrijdag of zaterdag vrij te zijn, net zoals de andere.

Hoe gaat school?

School gaat redelijk, ik ga niet zeggen dat het goed gaat, want ik haal nog steeds geen tienen, haha. Ik zit nu met een kleine groep apart, omdat wij de opleiding versneld doen. De meeste zijn wel gewoon in september begonnen, die doen de opleiding dus in 2 jaar. Ik ben pas in januari begonnen, dus doe het in 1,5 jaar. (Dat is de bedoeling) Het is hierdoor wel even aanpoten voor mij, maar ik hou wel van een uitdaging. Tijdens mijn stagegesprek afgelopen vrijdag heb ik wel te horen gekregen dat het mogelijk is, dus ik ga er ook voor. Het is dan even hard werken, redelijk wat stressen, maar zo ben ik wel eerder klaar met school. Zo kan ik eerder aan het werk als “zelfstandig werkende kok” en dat is wat ik wil.

“Dat is wat ik wil”

Ik denk dat ik na jaren de verkeerde keuzes te hebben gemaakt, eindelijk mijn plek heb gevonden. Eindelijk doe ik waar ik plezier in heb. Dit is misschien wel een eye-opener voor iedereen. Doe je nu iets waar jij je niet goed bij voelt? Stop er dan mee! Ga opzoek naar iets wat je echt gelukkig maak. Je bent nooit te oud om iets te veranderen.

Hier sluit ik mijn “kleine update” mee af, anders wordt het een “grote update”. Heb je nog meer vragen voor mij, of wil je wat meer weten? Laat het mij weten! 😀

Fijne dag allemaal,

Groetjes Tiffany

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s