persoonlijk

De eerste week weer thuis

Als je mij volgt op mijn instagram @Tiffsjourneyx, dan weet je al wel dat afgelopen week een goede week was. Mentaal ging het erg goed, ik voelde mij vrolijk en ik kon genieten van de kleine dingetjes. Vandaag deel ik in deze blog wat meer over afgelopen week en over mijn plan/doel voor komende week.

Hoe is het afgelopen week gegaan?

Sinds ik thuis ben uit de kliniek, heb ik eigenlijk niet stil gestaan. Gelijk weer aan het werk gegaan, thuis mijn ritme weer opgepakt en lekker gewandeld. Alleen heb ik wel te veel van mezelf gevraagd. Vooral qua eten en gelijk nieuwe recepten moeten maken en nieuwe producten moeten eten en dat alles willen delen op instagram om te laten zien hoe goed het gaat. Dit als een soort bewijs ofzo?.. De dagen vlogen voorbij, zonder er bewust bij stil te staan. Dit moet wel veranderen. Het is namelijk niet gezond om alleen maar “aan” te staan en te blijven doorgaan. Ook moet ik mezelf niet verplichten om alles te moeten delen als bewijs. Ik moet niet meer teveel van mezelf vragen qua dingen moeten delen op instagram. Ik hoef mijzelf niet te bewijzen. Ik weet dat ik het goed doe en dat is goed genoeg.

De komende week

Ik heb veel op de planning voor komende week, maar ik ga ook bewust wat rustmomenten inplannen. Ik heb laatst voor een budgetprijs schilder op nummers kunnen bestellen en daarmee wil ik weer gaan beginnen. Terug bij mezelf komen. Tussendoor natuurlijk wel gewoon lekker werken, want dit vind ik weer heerlijk om te doen. Ook moet ik thuis dingen gaan ordenen en opruimen, want het is hier een chaos op mijn kamer… ik moet veel spullen en kleding nog uitzoeken, alleen dit blijf ik uitstellen, omdat ik het lastig vind dat ik niet allemaal meer pas.

Natuurlijk zal ik mijn uitdagingen blijven vastleggen, maar ik ga het niet de hele dag door delen op mijn instagram. Misschien deel ik ze dan later in 1x op instagram of op mijn blog. Wel ga ik nog lekker door met nieuwe recepten bedenken, maar niet meer elke dag. Een standaard avg’tje is ook oke om te eten en een keer een oud recept van mezelf maken is ook lekker.

Dus mijn doel voor de komende week: orde scheppen, chaos verminderen, minder druk op mezelf leggen, blijven genieten van de kleine dingen en rustmomenten nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s