Food

BE O Lifestyle Cup #Review

Ongeveer een jaar geleden mocht ik de BEO Bottle proberen van BE O Lifestyle. Ik mocht zelfs een fles weggeven aan jullie. BE O Lifestyle is een Nederlandse start-up die je nog meer wilt laten genieten van je alledaagse momenten! Ze doen dit door herbruikbare alledaagse producten te maken van planten. Op deze manier willen ze laten zien dat het mogelijk is om zonder grote veranderingen in je leven toch goed bezig te zijn voor de wereld om je heen. De BE O Bottle is namelijk niet zomaar een drinkfles. Nee, deze waterfles is gemaakt van de reststromen van suikerriet. De fles is 100% recyclebaar, geschikt voor koude dranken, vaatwas-bestendig, vrij van BPA en geen plastic geur en smaak. De fles heeft een slim design, want je kan hem gebruiken als drinkfles maar je kan hem ook gebruiken als 2 bekers. Ik gebruik nu al meer dan een jaar deze fles zelf en ik ben er nog steeds super tevreden mee.

De flessen van BE O worden in Nederland ontworpen en worden geproduceerd door lokale partijen in een straal van ± 30 km rondom Nijmegen. De producten worden geassembleerd bij BlueView in Nijmegen. Een sociale werkplaats, waar een groep gemotiveerde mensen samenwerkt om ons product klaar te maken voor verzending. Met kopen en gebruiken van de BE O producten geef jij hun de kans om te laten zien wat hun toegevoegde waarde is op de arbeidsmarkt. Dit vind ik een heel waardevol idee van BE O.

De BE O bottle is in 6 verschillende kleuren te bestellen, maar ze hebben maar één design. Tot nu, want vanaf nu hebben ze ook een BE O Cup. BE O Lifestyle komt met de eerste herbruikbare koffiebeker van gebruikt frituurolie. Deze wordt ook ontworpen en gemaakt in Nederland en geassembleerd op een sociale werkplaats.

Maar is deze cup net zo handig en bruikbaar als BE O lifestyle beweert? Dat heb ik natuurlijk voor jullie getest.

De afgelopen 2 weken heb ik de herbruikbare cup grondig getest. De cup heb ik eerst veilig thuis getest en daarna ook een aantal keren on-the-go. Ik neem namelijk graag even een koffie onderweg mee. Vaak vanuit huis, maar ik koop het ook nog wel eens on-the-go. En wist je dat je bij veel plekken korting krijgt, wanneer je een eigen beker meeneem? Je bent niet alleen goed bezig voor het milieu, ook voor je portemonnee. Win-Win situatie.

De cup houd de drank geen uren lang warm, maar wel lang genoeg voor onderweg. Ook is het drinkgat af te sluiten met een rubberen sluiting wat erg handig is! Het is een stevige cup die niet snel kapot gaat. Ik gebruik hem met veel plezier.

Benieuwd naar deze cup? Neem dan een kijkje op de site van BE O LifestyleGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s