persoonlijk

De Fidget cube

Nu zal je denken, wat is dat nou weer voor een raar ding. Nou dat ga ik jullie eens vertellen in deze blog. Het is geen eten, heeft niks met eten te maken, maar het is wel iets waar ik en ik denk ook vele andere baat bij kan hebben.

De Fidget Cube is een kubus van vinyl. Ook wel een friemelkubus genoemd. (Dat klinkt gelijk een stuk leuker) Deze friemelkubus heeft knopjes, schakelaars, draaiplaten en veel meer. Dit allemaal om je handen lekker bezig te houden. De fidget cube is in meerdere kleuren te verkrijgen en je kan er een handige sleutelhanger bij bestellen, zoals je die op de foto ziet.

Maar waarom een fidget Cube?

Zelf heb ik heel veel moeite met stilzitten en concentreren. Ik moet iets in mijn handen hebben, anders raakt ik binnen 5 seconden afgeleid. Thuis gebruik ik altijd een squeezie, maar deze is te opvallend om overal mee naar toe te nemen. Ik heb namelijk liever niet dat iedereen ziet dat ik de hele tijd met iets in mijn handen zit. Voordat ik de fidget cube had, gebruikte ik dus buiten huis om altijd een haarelastiekje. Met dat haarelastiekje was ik dan gedurende de les op school of tijdens therapie mee aan het spelen. Alleen een nadeel hiervan is, dat het regelmatig voor kwam dat het haarelastiekje per ongeluk weg schoot. Of dat het haarelastiekje kapot sprong. Gelukkig zijn die dingen niet zo duur, maar handig is het niet.

Dat haarelastiekje is nu verleden tijd, want nu heb ik de fidget cube. De kubus is klein van formaat, ligt heerlijk in mijn handen en valt niet op. Hij is handig om mee te nemen en door de variatie aan knopjes, raakt de kubus niet verveeld.

Waarvoor dient een Fidget Cube?
Voor iedereen heeft de Fidget Cube een andere functie. Maar veel mensen hebben rusteloze handen of benen wat zich uit in het klikken van een pen, nagelbijten, het trillen van de been, het friemelen met van alles en nog wat. Al deze afleidingen kunnen mogelijk worden verholpen door de fidget cube. De fidget cube houdt je handen bezig waardoor je je beter kan concentreren. Ook werkt de fidget cube voor velen als stress verlagend.

Zoals je kunt lezen ben ik al fan van de fidget cube. Ben jij nou ook benieuwd naar de fidget cube geworden? Ga dan snel naar de site https://www.fidgetcube.nl/discount/TiffsKitchen en bestel daar jouw fidget cube.

En jullie hebben geluk, ik heb een kortingscode van 10% kunnen regelen. Zo betaal je nog maar 13,50 voor de fidget cube waar je jaren lang plezier van heb. Als je via de link bestel wordt de code automatisch toegepast tijdens het afrekenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s