persoonlijk

The Hairlust hairgummies

Het is al een hele tijd geleden dat ik een product heb reviewed op mijn blog. Maar het is eindelijk weer eens zover. Dit keer heeft het niks met eten, koken of voeding te maken. Dit keer gaat het over de Hairgummies van The Hairlust.

Vorige maand kreeg ik deze vrolijke snoepjes opgestuurd om te mogen proberen. Nou geloof ik nooit zo in die multivitamins, maar proberen kan altijd.

Sinds dat ik mijn haar heb afgeknipt, ben ik er ook beter voor gaan zorgen. Ik draag het veel vaker los en als ik wat extra tijd heb krul ik het. Je haren los dragen en je haren krullen beschadigd natuurlijk ook het haar. Daarom is het belangrijk om je haren goed te verzorgen. Of dat ook met snoepjes kan? Dat heb ik voor jullie getest.

IMG_20200330_152104

Waarom hairgummies?

HairLust Hair Growth Formula Gummies zijn rijk aan vitamines en mineralen, zoals bitotine en zink, zonder afbreuk te doen aan smaak en welzijn. Het hoge gehalte aan o.a. biotine, foliumzuur, B5, B6 en B12 vormt de perfecte combinatie om het haar van binnenuit te verzorgen en te versterken.

Voordelen van de Gummies

  • Allergievriendelijk & veganistisch
  • Zonder gluten, lactose of gelatine
  • Draagt bij aan normaal haar
  • Bevat 5.000 mcg Biotine
  • Hoog gehalte aan foliumzuur, B5, B6 & B12
  • Voedt het haar van binnenuit
  • Suikervrije formule
  • Natuurlijke kleur van paarse wortel
  • Natuurlijke smaak van aardbeien

De Test

Over de smaak van de gummies mag ik niet klagen. Het zijn gewoon heerlijke snoepjes. Als ze niet in zo’n potje zaten had ik gewoon gedacht dat het normale snoepjes uit de supermarkt waren.

Maar doen de snoepjes ook iets veranderen aan de gezondheid voor je haar? En tot mijn grote verbazing doen ze dat je. Ik heb de snoepjes nu ongeveer een maand getest en ik merk wel degelijk verschil.

Normaal wordt mijn haar erg droog en dof wanneer ik het krul, nu blijft mijn haar glanzen.

Ook ondanks alle drukte en stress is mijn haar minder gaan uitvallen.

Of dit allemaal met de gummies te maken heeft, kan je natuurlijk nooit met 100% zeker zeggen. Maar ik ben blij met het resultaat.

Op de site van The Hairlust vind je ook nog meer producten die goed zijn voor je haar. Nieuwsgierig geworden? Hier kan je een kijkje nemen: https://thehairlust.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s