Food

What I eat in a day

Het is alweer even geleden dat ik een `what I eat in a day` heb geplaatst, maar hier is die weer. Op Instagram wordt er nog steeds dagelijks na gevraagd, dus ik probeer eens in de zoveel tijd deze te plaatsten.

Ook krijg ik vaak de vraag of ik hoeveelheden, calorieën en de macronutriënten bij wil zetten. Hierbij moet ik jullie toch even teleurstellen, want dit gaan jullie niet zien. Waarom niet? Nou, omdat elk lichaam anders is, elk lichaam heeft andere hoeveelheden en calorieën nodig. Dus jullie hebben er helemaal niks aan om te weten hoeveel calorieën ik eet en wat mijn macronutriënten zijn. Qua macronutriënten probeer ik gewoon rond de 55% koolhydraten, 20% vet en 25% eiwitten te zitten, maar dit is niet elke dag precies hetzelfde.

Nu dit allemaal gezegd te hebben, komt hier mijn “what I eat in a day”

Ontbijt (11:30)

Ik had vandaag heerlijk een dagje vrij, dus kon lekker uitslapen en rustig aandoen. Op dit soort dagen blijf ik vaak langer in mijn bed liggen en ontbijt wat later.

Als start van de dag begon ik met een bakje Yoghurt met fruit en de Gepofte durum tarwe van de Albert heijn

Lunch (14:00)

Als lunch had ik een heerlijke salade gemaakt met ijsberg sla, paprika, augurk, champignons, hüttekäse en honing-mosterd dressing

Lekkere trek (16:00)

In de middag had ik lekkere trek, dus had ik een paar rijstwafels met pompoen-hummus en de kwark spread van Heks’Kaas

Avondeten + snack (18:00)

Mijn avondeten was courgette spaghetti met gewokte groente, soja saus en gerookte zalm.

Direct na het avondeten eet ik altijd nog een ontbijtcracker van Bolletje. Waarom? omdat ik die erg lekker vindt en mijn avondeten bevat geen koolhydraten, dus vind ik het lekker om nog zo’n stevige cracker erna te nemen.

Toetje (19:30)

En een tijdje erna nam ik nog een schaaltje kwark met Micellar Casein gepofte durum tarwe (van de Albert heijn) en een zelfgebakken cake

 

 

 

Snacks! (21:30)

En dan de afsluiters van de dag, mijn beroemde avondsnacks.

Vandaag koos ik voor een bak Havermout-Brinta pap met wortel, Peanutbutter popcorn van Propercorn, melba meergranen toast, 4 rijstwafels met beleg, een ontbijtcracker van Bolletje, een Leksands cracker met jam, 3 soepstengels en een zero snack in de smaak brownie van Prozis.

Dit was mijn What I eat in a day. Misschien een beetje een aparte verdeling voor jou, maar voor mij en mijn lichaam werkt dit juist goed.

Groetjes Tiffany

Een gedachte over “What I eat in a day

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s