persoonlijk

Tijd voor ontspanning

De komende 3 weken zal er geen nieuwe blog online komen. Ik heb namelijk even IMG_5294.JPGvakantie. Vakantie van school en van het werk. 3 weken tijd om even te ontspannen en om tot rust te komen. Maandag (morgen) vertrek ik met de bus naar Spanje samen met mijn moeder en we komen de 29ste weer in Nederland aan.

Op Instagram zal ik tussendoor even wat leuke vakantie kiekjes plaatsen, maar voor de rest zal ik weinig online zijn. Deze vakantie bestaat volledig uit rust, zon, zee, strand en eten. Overdags zal mijn mobiel ook netjes opgeborgen zijn en lig ik een boek te lezen op het strand.

Hele fijne vakantie iedereen en ik zie jullie weer over 3 weken.  😀

Groetjes Tiffany

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s