persoonlijk

Q & A: Question & Answer #1

Op Instagram heb ik jullie de kans gegeven om vragen aan mij te stellen. Ik kreeg al snel veel vragen binnen en ik probeer er ook zo veel mogelijk te beantwoorden. Het is mij niet gelukt om alle vragen hieronder te gaan beantwoorden, anders wordt het wel een hele lange blog. Staat jou vraag er niet tussen en wil je toch graag antwoord op je vraag? Stuur mij gerust een berichtje en dan zal ik alsnog je vraag even beantwoorden.

Zou je later kinderen willen? En op jezelf willen?

Ja, ik ben altijd al dol op kinderen geweest, dus ik zou graag kinderen willen. Dit is wel iets voor wanneer ik een aantal jaren ouder ben haha. En ook wil ik natuurlijk op mijzelf wonen (ik denk dat niemand zijn hele leven bij zijn ouders blijft wonen ;D). Het liefst zou ik nu al op mijzelf willen, maar dat is financieel niet haalbaar.IMG_3544.JPG

Wat is jou favoriete tijdstip van de dag om te eten?

Hangt af van de dag, maar het liefst in de avond. Lekker ontspannen op de bank of in bed.

Eet je liever pure chocolade van 72% of dadels?

Sowieso pure chocolade. Dadels heb ik ooit een keer los gegeten, maar daar ben ik helemaal geen fan van. Door een baksel vindt ik het niet erg, maar dadels los sla ik over.

Waarom ben je gezond gaan eten?

Omdat ik erachter ben gekomen dat gezond eten veel lekkerder is en dat ik mij er veel energieker bij voelt. Al at ik vroeger ook best veel gezond, ik ben altijd wel het konijn thuis geweest. 😀

Wat is je favoriete ijs uit de winkel? En welke smaak bij een ijssalon?IMG_3202

Ijs uit de winkel, Solero’s en Festini perenijsjes. Die zijn al vanaf klein kind favoriet bij mij. Favoriete ijs van de ijssalon is mango, bosvruchten en peren sorbetijs. Die laatste heb ik een paar weken terug voor het eerst geproefd en ik was gelijk omgekocht.

Hoe was je situatie thuis tijdens je herstel?

Dat was verschillend. Ligt eraan of het goed met mij ging of het niet goed met mij ging, maar er zijn aardig wat woordwisselingen geweest over eten etc. Vooral met mijn broers en vader. Daardoor waren er vaak wat ruzie’s. Gelukkig is dit nu allemaal over en kunnen we weer gewoon goed met elkaar overweg.

Weet je hoe je recepten met eiwitpoeder kan veranderen als je geen eiwitpoeder hebt?

Ja, vaak kan je het eiwitpoeder vervangen door een ander soort meel en iets van zoetstof. Het is wel belangrijk dat je er iets van zoetstof bij doet, want eiwitpoeder is van zichzelf redelijk zoet en als je dat alleen gaat vervangen door meel, dan wordt je baksel smaakloos.

Wat lijkt je een leuke sport om een keer te proberen die je nog nooit hebt gedaan (en wat je misschien niet durft?)

Moderne dans. Dat is iets wat ik al jaren wil doen, maar dat gaat helaas niet meer.

Wat is je 5 jaar plan? Dus wat wil je allemaal bereiken en doen?

Het komende jaar zit ik nog elke week 1 dag op school en werk ik daarnaast 4/5 dagen. Daarna heb ik hopelijk mijn diploma voor Zelfstandig werkende kok. Wat ik daarna ga doen heb ik al wel in mijn hoofd, maar daar wil ik nog niet te veel over kwijt.

AEVE8532.jpgWat heeft jou tijdens je herstel echt motivatie gegeven om toch door te zetten?

Mijn droom om kok te worden.

Wat was je lievelingseten als kind en wat is echt “jeugdsentiment” eten voor jou?

Ik weet zelf niet meer echt wat mijn favoriet was als kind, maar ik heb het even nagevraagd aan mijn moeder. Volgens mijn moeder was bietjes echt mijn favoriet. En jeugdsentiment eten zijn wortels. Vroeger at ik die dagelijks, rechtstreeks uit de grond, heerlijk!

Wil je zelf een restaurant beginnen ooit?

Ja, dat wil ik heel graag.

Je favoriete broodsoort en beleg?IMG_2300.JPG

Mijn favoriete soort brood, dat is een lastige vraag. Ik heb meerdere favorieten. De top 2 is dan toch wel Pistolet Boulogne van de Albert Heijn en Fries roggebrood. 

Mijn favoriete beleg is smeerkaas, altijd al geweest en zo gebleven.

Ben je eerder een zoetekauw of liever zout?

Zout, ik ben dol op chips, hartig beleg, toastjes, crackers etc.

Wat is jou favoriete kleding?

Een lekkere dikke trui en een joggingbroek. In de zomer als ik in Spanje ben, draag ik het liefst jurkjes, maar dat doe ik alleen in Spanje.

Dit was mijn Q&A voor deze keer. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en of ik nog een keer een Q&A moet doen? Laat het mij weten!

Groetjes Tiffany

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s