Food·persoonlijk

Eetdagboekje

Vandaag eindelijk weer eens een eetdagboekje. Dit wordt best vaak gevraagd, dus het werd weer eens tijd ervoor. Dit is weer gewoon een eetdagboekje op een dag dat ik thuis ben. Op het werk is het namelijk onmogelijk om een eetdagboekje bij te houden, omdat je tussendoor ook wel eens wat in je mond stopt en dat hou ik niet allemaal bij. Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden om te zien. Dit keer zet ik ook de tijden erbij. Ik heb een ander eetritme dan de meeste mensen, maar dit werk voor mij het beste. Op de dagen dat ik werk zijn de tijden ook weer anders.

Ontbijt 10:30

Zoals elke ochtend (behalve op donderdag), ontbijt ik met een lekkere volle bak havermout. Hier doe ik altijd een appeltje er doorheen en dat is het. Heel simpel, niet te veel poespas en niet te veel verschillende smaken, want dat krijg ik in de ochtend niet weg. Hierbij drink ik een glaasje suikervrij-limonade. (ik gebruik hiervoor kleine spuitflesjes van de action)

img_3268.pngLunch 13:30

Vandaag lunch ik met een lekkere salade met scrambles eggs. Ik had namelijk zin in een salade en scrambled eggs, dus heb ik het maar gecombineerd en het was verrassend lekker.

 

Snack 15:30

Als snack had ik 2 rijstwafels met pindakaas. Dit eet ik omdat ik vandaag nog geen vetten had gegeten en dat is natuurlijk wel heel belangrijk! Ik gebruik altijd de 100% pindakaas van de Albert Heijn, want de calve pindakaas en andere pindakazen vind ik eigenlijk niet zo lekker.

Avondeten 17:30IMG_2664

Vandaag eet ik tofu met heel veel gewokte groente in oestersaus en hier eet ik volkoren wraps bij. Dit vind ik echt super lekker om te eten en schep dan ook altijd meerdere keren op.

IMG_9901After dinner snack 18:00

Dit is een beetje een hele rare gewoonte van mij, maar als ik thuis ben eet ik na het avondeten vaak een ontbijtcracker van Bolletje. Dit deed ik eerst elke avond, maar nu alleen nog maar als ik er zin in heb.

Avondsnack/toetje 19:45

IMG_2652Vandaag kies ik lekker voor een bakje kwark met daarin een halve sinasappel en hierbij een stukje chocolade cannellini bonencake die ik in de middag had gebakken. (We moeten natuurlijk wel proeven hoe die smaakte)IMG_5609

Avondsnack 22:00

En is sluit mijn avond af met een lekkere bak Japanse mix en hierbij nog een handje tortilla nacho cheese chips.

Dit is mijn eerste eetdagboekje, sinds ik aan het veranderen ben qua voedingspatroon. De eerste kleine stapjes zijn gezet, maar ik heb nog een hele weg te gaan. Wil je meer hierover weten, dat lees je in mijn persoonlijke blog van 16-4-2018.

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te zien!

Groetjes Tiffany

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s