Food·persoonlijk

Mijn favoriete snacks van dit moment

Voordat ik jullie ga vertellen wat mijn favoriete snacks zijn. Wil ik eerst even mededelen dat deze snacks niet alleen maar gezonde snacks zijn. Zoals jullie weten ben ik een voorstander van gezond eten en een gezonde levensstijl. Maar ook vind ik het erg belangrijk dat je jezelf niks gaat verbieden. Dus geniet ook eens lekker van een stuk chocolade of een bak chips, want dat hoort ook bij een gezonde levensstijl.

Hierbij mijn favoriete snacks van dit moment

Japanse mix

IMG_0141Als jullie mij al een tijdje volgen op mijn instagram @TiffsKitchenx, Dan weten jullie dat mijn nummer één snack Japanse mix is. Ik eet dit al sinds kleins af aan. Als ik niet oplet, eet ik zo een hele zak Japanse mix in één avond leeg, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling (al eet ik meestal wel een halve zak in een avond, oepss…)

 

 

De smart bars crunchy van de Body&fit

Deze repen neem ik altijd mee naar mijn werk, omdat ze boordevol met eiwitten zitten.IMG_0125 Ze vullen goed en geven mij extra energie tijdens het werk. Mijn favorieten zijn de smaken chocolate peanut caramel en de coffee & dark chocolate. Je kan ze hier bestellen.

Fruit

IMG_0153.PNG

 

Ik ben dol op fruit. Het is gezond en lekker verfrissend. Mijn favoriet is de appel, maar ik ben ook dol op bramen, aardbeien, watermeloen, peren, rode bessen, ananas, mango, sinaasappels, mineola’s, pruimen en nog veel meer eigenlijk 😀

 

Chocolade

Ik heb echt van die chocolade-periodes. Zo eet ik weken geen chocolade en zo eet ik elke dag chocolade. Mijn favoriet is de 70% puur van Tony Chocolonely. Ook was de puur gember citroen een favoriet. Helaas was dit een limited edition.

Chocolade protein cake

Eens in de zoveel tijd bak ik een chocolade protein cake en snijd ik dan in plakken en vries ik ze in. Zo heb ik altijd een lekkere en gezonde snack in huis.

IMG_9942IMG_0002

Wil jij deze cake ook maken. Het recept van deze cake staat in het boek van @Meetyourmacros

Rijstwafels met pindakaas

Sinds een tijdje zijn rijstwafels met pindakaas echt een favoriet van mij. Tijdens mijIMG_4990n eetstoornis durfde ik geen pindakaas te eten, omdat het veel calorieën en vetten bevat. Ook heb ik een periode gehad dat ik wekelijks eetbuien had en in die periode at ik soms hele lepels pindakaas, waardoor ik het na die periode niet meer durfde te eten, omdat ik bang was om weer eetbuien te krijgen. Gelukkig heb ik hier geen last meer van en kan ik gewoon weer genieten van rijstwafels of crackers met een lekkere laag pindakaas. En dan kies ik wel voor de 100% pindakaas van de Albert Heijn, want die is lekker smeuïg.

Chips

Niet echt de beste keuze, maar een klein bakje chips kan echt geen kwaad. Ik beloon mij altijd twee dagen per week een bakje chips. (oke, heel soms ook wel wat vaker, maar dat moet kunnen) Mijn favorieten van dit moment zijn Doritos Cool American, Doritos Cheese en de Sour Cream & Onion chips van de Jumbo.IMG_0148

Wat zijn jullie favoriete snack? Laat het mij hieronder weten in de reacties. Misschien zit er wat tussen wat ik ook eens moet proberen.

Groetjes Tiffany

 

2 gedachten over “Mijn favoriete snacks van dit moment

  1. Zou je ook een keer het recept van de chocolade proteïne willen delen? Ik kan het nergens vinden op de site van meetyourmacros en het lijkt me zoo lekker!🤗

    Like

    1. Dat recept heb ik niet zelf bedacht, het is het recept van meetyourmacros, het staat in haar boek en e-book. Ik mag dat recept niet zomaar delen😉❤️

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s