persoonlijk

Mijn doel voor de komende tijd

Zoals vele van jullie al wel weten ben ik de laatste tijd druk bezig geweest met aankomen. In het artikel “mijn verhaal” heb je ook kunnen lezen dat ik een lange tijd last heb gehad van een eetstoornis en dat ik afgelopen mei eindelijk de stap heb gezet om te herstellen. De afgelopen maanden ben ik dus al bezig geweest om mijn intake te IMG_0163.PNGverhogen en meer producten te gaan eten. Hiermee ben ik ook wat aangekomen en heb ik weer lekker veel energie, maar tevreden ben ik nog niet. Ik heb de afgelopen maand veel gewerkt als order picker en daardoor ben ik qua gewicht stabiel gebleven op een punt. Dit is namelijk werk waarbij je heel veel loop en beweeg en soms lange dagen maakt. Ik ben nu gestopt met dit werk, waardoor ik dus gelijk een stuk minder aan beweging krijg. Wel is het plan om ook weer wat sport op te pakken en wat spieren op te gaan bouwen.

Mijn doel voor de komende tijd is om nog eens 5kg aan te komen. Dit wil ik op een gezonde manier doen, maar ik wil ook gewoon mijn lekker cheatmomenten hebben natuurlijk. Ik vind het namelijk niet goed als je jezelf alle lekkere en ongezonde dingen gaat verbieden, want dat hou je niet je hele leven vol.

Dus het plan voor de komende weken

Starten met wat sportoefeningen zoals touwtjespringen en spieroefeningen

Voldoende eten en alle voedingsstoffen binnenkrijgen. Doordeweeks wil ik dit vooral gezond houden en in het weekend mag ik ook gewoon lekker een bak chips en Japanse mix nemen. Tussendoor een klein koekje of een stukje chocolade is ook niet erg, zolang het maar met mate is. (En dat kan ook gewoon doordeweeks) Ik geloof niet in suiker-vrij eten of een low carb dieet. Al die diëten zijn allemaal goed voor even, maar zoiets volhouden je hele leven is bijna onmogelijk.

De komende weken zal ik eens in de zoveel tijd hier een update plaatsen over hoe het gaat en of er al proces is geboekt.

Zouden jullie het ook leuk vinden als ik soms een eetdagboekje plaats? En heb je nog tips voor mij, laat het hieronder in de reacties weten.

Groetjes Tiffany

 

 

2 gedachten over “Mijn doel voor de komende tijd

  1. Jij bent zo goed bezig! Zelf zit ik v.a. dondrtdag ook weer in de aankommodus (met sport en ook lichamelijk werk, in de keuken bij een groentezaak lekkere salades, maaltijden maken de hele dag). Het is zo fijn om dit niet alleen te doen en ik zie jou ook als een voorbeeld. Let’ s do this!!!!!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s