persoonlijk

Kleine terugblik 2017 en mijn doelen voor 2018

SSVC3000

2017 is alweer bijna ten einde. 2017 was een jaar met vallen en weer opstaan. Nieuwe keuzes moeten maken en een nieuw hoofdstuk gaan openen. 2 nieuwe tattoo’s laten zetten en een nieuw bijbaantje.

Terwijl ik dit jaar begon als leidinggevende in de Subway en helaas ook met een terugval in mijn eetstoornis, eindig ik het jaar nu gelukkig een stuk beter. Halverwege mei heb ik de knop om gezet en ben ik eindelijk eens tegen die eetstoornis ingegaan. Er belandde voor het eerst sinds jaren weer aardappelen op mijn bord en ook de chips en chocolade kwam weer terug in mijn eetpatroon. Ook heb ik me toen ingeschreven voor de opleiding leidinggevende keuken en heb ik besloten eindelijk mijn droom om kok te worden ook echt waar te maken. In september ben ik begonnen met deze opleiding en dit bevalt me goed. Wel ga ik in januari de switch maken van een BOL opleiding naar een BBL opleiding. In september ben ik ook begonnen met een nieuw bijbaantje bij het distributiecentrum van de h&m, al moet ik daar nu weer afscheid van nemen, omdat het niet te combineren is met mijn bbl opleiding. Wel heb ik daar een leuke en gezellige tijd gehad.

En wat betreft die eetstoornis, die heb ik lekker achter mij gelaten en die zien we ook niet meer terug.

Om jullie even een klein overzichtje te geven van wat mijn plannen/doelen zijn voor het komende jaar.

  1. Mijn eigen blog beginnen
  2. Mezelf helemaal inzetten tijdens mijn opleiding tot zelfstandig werkende kok
  3. Niet te hoge eisen aan mezelf stellen
  4. Een balans vinden tussen rust, school en stage
  5. Meer open zijn
  6. Minder stressen
  7. Het hardlopen weer oppakken op de vrije dagen
  8. Nieuwe mensen ontmoeten
  9. Een balans vinden tussen gezond en ongezond eten
  10. Samenwerken met leuke merken voor op mijn blog

Laat 2018 een mooi jaar worden met nog meer lekkere gerechten die ik mag leren bereiden!

Laat me weten wat jullie doelen zijn voor dit jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s