Over mij

Even voorstellen

Hallo Allemaal,

Leuk dat je even een kijkje komt nemen op mijn blog! Ik zal me even voorstellen..

Ik ben Tiffany, 20 jaar, geboren en getogen in de Betuwe en volg nu een opleiding tot zelfstandig werkende kok.

Wat je van deze blog kan verwachten? Al mijn hele leven ben ik dol op koken en bakken en sinds een paar jaar houd ik me bezig met gezonde voeding, maar ik houd ook heel veel van lekker eten. Sinds een tijdje deel ik mijn verhaal al op Instagram @TiffsKitchenx en dit ben ik gaan uitbreiden met een blog.

Op deze blog laat ik zien wat een goede balans is tussen gezond en ongezond eten en leven. Regelmatig zal ik nieuwe recepten plaatsen, producten reviewen en zal ik mijn tips over een gezonde levensstijl delen. Ook zal ik mijn verhaal delen over mijn herstel van een eetstoornis en hier zal ik ook regelmatig tips plaatsen en vragen van jullie beantwoorden.

Genoeg over mij gepraat, veel leesplezier en plaats gerust een berichtje, vind ik super leuk!

IMG_8678

 

 

3 gedachten over “Even voorstellen

  1. Heel mooi gedaan, je blijft me verbazen 💝 blijf het zeker volgen. Succes met je blog 💪🏻🍀💝💝 @ lovestuartbob

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s