Food

Winactie Biotoday

Het is tijd voor een super toffe winactie! In samenwerking met Biotoday mag ik een prachtig pakket met heerlijke producten weggeven. Wat er allemaal in zit en hoe je mee kan doen met deze winactie, lees je verder in de blog.

Wie is Biotoday

BioToday is één van de merken van de Smaakspecialist. De Smaakspecialist ontwikkelt, produceert en distribueert duurzame levensmiddelen. De Smaakspecialist gelooft oprecht in de kracht van biologische voeding en zijn positieve invloed op de gezondheid van de mens en de wereld. Met aandacht en liefde voor mens, dier en natuur maken wij de mooiste biologische producten voor in het supermarkt schap. De verschillende merken, waaronder BioToday, passen binnen elke verantwoorde levensstijl. De biologische producten zijn door hun puurheid intens hoog in hun voedingswaarde, waarmee ze helpen het lichaam gelukkig en gezond te houden. Bovendien wordt door de zorgvuldige biologische productie de natuur en biodiversiteit in stand gehouden en versterkt.

Deze producten zijn te koop in verschillende supermarkten, maar je kan het ook hier online bestellen.

Wat zit er in het pakket.

Samen met Biotoday hebben we een aantal heerlijke producten uitgezocht, waar ik zelf ook een groot fan van ben.

Groentecrackers

img_20190820_1345022474879537149718143.jpg

Dat ik gek ben op crackers en op groente is geen verrassing, en laat Biotoday nou 3 varianten van groentecrackers in hun assortiment hebben. Biet, spinazie en wortel. Helemaal geweldig toch? In dit pakket zitten de bieten crackers en geloof me, deze zijn heerlijk en helemaal geen overdreven bietensmaak. Binnen 2 dagen was het pak crackers al leeg bij mij…. Dat zegt volgens mij genoeg 👌🏻

Weetje Wist je dat ik bieten juist helemaal niet lekker vindt?

img_20190820_1347067263725115021817351.jpg

Carrot cake mix

Ja, ik hoor jullie al denken. Tiffany en een cake mix…. Ja natuurlijk bak ik liever zonder mix, verzin ik mijn eigen recepten. Maar he, ik heb ook wel eens dagen waarbij ik soms even snel en makkelijk wil. Gelukkig heeft Biotoday een heerlijke carrot cake mix die op basis van spelt- en lijnzaadmeel. Ook zijn zitten er geen onnodige ingrediënten en e-nummers in wat je in de meeste kant-en-klare mixen wel vindt.

Hierbij de ingrediënten van de carrot cake mix: volkoren SPELTmeel* WALNOOTstukjes* 22% chiazaad* 13% lijnzaadmeel* rijsmiddelen: natriumwatersofcarbonaat monokaliumtartraat en natriumbicarbonaat speculaas kruiden* (kaneel* kruidnagel* nootmuskaat*) maiszetmeel* zeezout. *=biologisch

Hummus Tomato

img_20190820_1345206681653871995898331.jpg

Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik de hummus “hype” niet zo snap. Sommige mensen eten ineens niets anders meer dan hummus. Hummus op brood, hummus op cracker, hummus door de salade, hummus als dip en ga zo maar door.

Natuurlijk ben ik wel iemand die graag alles wilt proberen. Hierdoor heb ik een haat-liefde verhouding gekregen met hummus. Er zijn namelijk een aantal hele lekkere varianten van hummus op de markt, maar ik heb er ook een aantal gehad die echt niet te eten waren.

Nu kreeg ik deze hummus van Biotoday toegestuurd voor het pakket. Deze had ik nog niet eerder gehad of gezien. Maar Biotoday heeft geluk, de hummus is helemaal goed gekeurd. Het is een heerlijke zachte en romige spread met veel smaak. Deze ga ik zeker vaker kopen.

Fruities Strawberry

Ook deze Fruities zijn terug te vinden in het pakket. Ik ben nooit zo’n voorstander van fruitsnoepjes/ gedroogd fruit. Dit komt omdat er altijd zoveel suikers aan worden toegevoegd. Gelukkig zijn de Fruities van Biotoday 100% organic all natural en zitter er dus ook geen suikers aan toegevoegd. Ze worden gemaakt van minimaal 96% fruit!

Ingrediënten: vruchtensap uit concentraat* 52% (appel* kers* aardbei* 2%) vruchtenpuree uit concentraat (appel* aardbei* 4%) rijstmeel* geleermiddel: pectine natuurlijk aroma. *=biologisch Kan sporen bevatten van: glutenbevattende granen pinda’s melk noten sesamzaad.

Hummus Crisps Sweet chili

Tja, wat zal ik hierover zeggen. Deze kende ik natuurlijk al langer dan vandaag. Ik ben dol op chips in alle soorten, maten, smaken en varianten. Natuurlijk heb ik deze Hummus chips in de smaak sweet chili ook al getest en deze chips is zeker aan te raden.

Het is een lekkere chips op basis van kikkererwtenmeel met veel smaak en ook nog eens vegan.

Flatbread Garlic

En last, but not least, de flatbread garlic. In tegendeel. Dit is mijn favoriet van de bovenstaande producten. Een heerlijk knapperig tussendoortje. Makkelijk mee te nemen en er zit zoveel smaak aan, dat beleggen niet eens nodig is. Ik ben zelf echt een knoflook liefhebber en deze flatbread/crackers zijn echt een uitkomst. Van mij had er natuurlijk meer knoflooksmaak aan mogen zitten, maar misschien is dat niet zo slim, anders ruik je de hele dag naar knoflook… Oepss.

De flatbread is gemaakt op basis van volkoren tarwemeel en volkoren roggemeel met een lichte smaak van knoflook en kruiden. De flatbread is vrij van toegevoegde vetten en oliën en kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen.

En nu natuurlijk waarvoor jullie allemaal naar de blog zijn gekomen. De winactie. Wil jij dit pakket winnen, vol heerlijke gezonde en natuurlijke producten van Biotoday?

Extra kans maken om te winnen?

Deel deze winactie op jouw Instagram pagina of op jouw Facebook pagina.

32 gedachten over “Winactie Biotoday

  1. Super leuke actie heel nieuwsgierig naar de producten en smaken.
    En hoe ze vallen. Verhaal apart maar daar mag je een dm sturen op Instagram

    Like

  2. Lijkt me heerlijk! Ik volg je pas sinds vandaag, en vind je verhalen inspirerend. Vooral je zoektocht vind ik mooi om te lezen. Deze producten lijken me heerlijk. Ben dol op koken en bakken én gezond genieten. Dit sluit daar perfect bij aan. BIOTODAY heeft heerlijke producten.

    Like

  3. Ik houd ook niet van bietjes, heb net een eat my veggie Blond schaaltje gekocht, dus wil het weleens proberen.. pas geleden zomaar een online vegan foodcourse gevolgd en ik vond de maaltijden ook superlekker, terwijl ik niet vegetarisch ben …

    Like

  4. Wat schrijf je geweldig leuk!

    En wat een heerlijke producten, ik wil graag mn eetstijl op een gezonde manier wijzigen en deze producten maken me erg nieuwsgierig!

    Like

  5. Wat een tof merk is dit zeg! En je hebt er heel mooi over geschreven. Ben heel benieuwd naar deze producten, dus ik doe zeker mee😊

    Like

  6. Wat een toffe blog en wat leuk dat je hier een blog over schrijft. Een tijdje terug kwam ik dit merk ook tegen toen ik opzoek was naar biologische en duurzame voeding. Door een auto-immuun ziekte ben ik mij al een paar jaar aan het verdiepen in voeding en wat voeding voor ons lichaam kan doen. Ik denk dat gezonde en persoonlijke voeding heel belangrijk is bij om gezond te blijven en ook kan helpen bij het verlichten of verhelpen van chronische ziekte. Ik vind het heel goed dat een merk als biotoday laat zien dat gezond en duurzaam eten ook heel lekker kan zijn en dat het niet betekent dat je op een houtje hoeft te bijten. Ook al vind ik de meeste producten een beetje duur, ze inspireren me wel om creatief te zijn! 🙂

    Like

  7. Hey Tiffany,

    Ik kan niet geloven dat ik deze winactie nu pas zie. Gelukkig had je wel een reminder geplaatst! Was je vakantie leuk ik denk van wel aangezien je updates vervelend van de regen maar je hebt vast genoten! Wat leuk en gaaf dat je dit pakket kunt wegggeven. Ik zou het fantastisch vinden om dit pakket tw winnen. Net als jij let ik goed op de prijzen aangezien veel natuurlijke dingen erg duur zijn. Ik heb wel vaker biotoday gekocht alleen als het in de aanbieding was. Maar er is nog zo veel en ben zo benieuwd naar deze smaken. Ik wens degene die wint veel plezier want die verdient het gewoon

    Liefs
    An-ying

    Like

  8. Wat een leuke winactie! Normaal doe ik niet echt mee met dit soort acties omdat ik eigenlijk toch nooit win. Nu zitten er lekkere producten in dus ik dacht op de valreep; ik waag een gokje. Dus bij deze!

    Like

  9. Wauw wat een geweldig pakket 🥳 Dit is zeker een gokje waard om mee te doen!
    Dit pakket bevat voor mij onbekende, maar lekker uitziende producten, uitdagingen die ik zeker aan wil gaan!

    Like

    1. En het zou een boost geven aan mijn herstel, omdat deze producten zelf kopen momenteel helaas niet mogelijk zijn. Zouden leuke uitdagingen zijn om gezond te gaan genieten!

      Like

Plaats een reactie